شنبه, 9 فروردين 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
تشریح اقدامات انجام شده در بیمارستان طالقانی اهواز

به گزارش روابط عمومی بیمارستان: دکترپیمان نجاتی رییس بیمارستان طالقانی اهوازاز اقدامات وفعالیت های انجام شده در این بیمارستان در یک سال گذشته را تشرح  کردند نجاتی با بیان این مطلب افزود بیمارستان آیت ا...طالقانی اهواز به عنوان یک مرکز آموزشی ودرمانی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوردر سال 1342با هدف ایجاد یک بیمارستان در زمینه سوختگی،ترمیمی وزیبایی تاسیس گردید.ساختمان جدید بیمارستان طالقانی اهوازبا مساحتی بالغ بر39666مترمربع وبا زربنای 21721مترمربع در شش طبقه وبا 110تخت فعال در7مهرماه 1397درشرق اهواز ودر منطقه پادادشهربا حضور وزیر محترم بهداشت ودرمان به عنوان قطب سوختگی جنوب غرب کشورافتتاح گردید.نجاتی با بیان این مطلب افزود این مرکزدارای 19پزشک عمومی،32پزشک متخصص،9پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی با بهره مندی از تجهیزات نوین تکنولوژی مدرن وتکنیک های روز دنیا خدمات پزشکی خود را علاوه براستان خوزستان به استانهای همجور وکشور عراق ارائه میدهند که موجب رضایتمندی بیماران شده است.رییس بیمارستان طالقانی اهوازگفت یکی از اقدامات بسیار مهم تبدیل بیمارستان سوختگی به مرکزآموزشی درمانی بیمارستان آیت ا...طالقانی بود که در همین راستا موفق به جذب  دستیار فلوشیپ جراحی پلاستیک نموده که تحت آموزش اعضاءهیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپورقرارمی گیرند وهرساله شاهد حضور آنها در این بیمارستان هستیم که این امر باعث خواهد شد تحولی نو وارزشمند در ارتقای سطح علمی این مرکزرخ دهد.در ادامه دکترنجاتی تصریح کرد همزمان با چهل ویکمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران دراین بیمارستان شاهد افتتاح بخش زنان وزایمان  ونوزادان با 18 تخت،بخش چشم پزشکی با 14تخت،بخش توانبخشی با 7تخت،کلنیک دندانپزشکی با 3یونیت و بیوبانک مرکزی تحقیقات دانشگاه علوم زشکی اهوازخواهیم بود.وی اظهارداشت یکی از مراکز مهم در جذب توریسم وگردشگری سلامت بوده که همه ساله تعداد زیادی از بیماران خارجی در این مرکز تحت درمان قرارمی گیرند به طوری که از ابتدای سال تا کنون 106نفر به عنوان بیمارخارجی به این مرکزمراجعه داشتند.در پایان رییس بیمارستان طالقانی به خدمات قابل ارائه در این بیمارستان اشاره کرد وافزود درحال حاظرعلاوه بر خدمات پزشکی و جراحی در زمینه های سوختگی دارای اورژانس 24ساعته،بخشهای سوختگی زنان،مردان،اطفال،جراحی پلاستیک زیبایی وترمیمی، چشم،زنان وزایمان،بخشهای ویژه bicu1،bicu2،bicu3 ودرمانگاههای تخصصی وفوق تصصی درزمینه های جراحی پلاستیک ،چشم پزشکی،قلب وعروق، مغزواعصاب، زنان وزایمان، داندانپزشکی، ارتوپدی، اطفال، روانپزشکی، داخلی، عفونی، پوست ومو با تعرفه های کاملا دولتی ارائه خدمات مینماید.

V5.5.2.0