شنبه, 9 فروردين 1399
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۲
كلاس آموزشی عفاف وحجاب در بیمارستان طالقانی اهواز برگزار شد.

دوره آموزشی با عنوان « عفاف و حجاب » دربیمارستان سوانح وسوختگی طالقانی اهواز برگزارشد. در این دوره آموزشی حجت الاسلام و المسلمین روحانی نژاد مدرس دانشگاه حجاب و عفاف را نشان دهنده تقویت ایمان و ارزش اسلامی، و در سلامتی و پاکدامنی جامعه و همچنین استحکام خانواده بسیار موثر ومهم داست. وی با اشاره به اینکه حجاب به زن یک هویت الهی می‌بخشد، برخلاف تفکر و فرهنگی که از زن استفاده ابزاری، تجاری و او را کالای فروش تبلیغاتی خود می‌نماید اسلام برای زن هویت الهی و عرشی معرفی کرده که در زندگی دنیایی خود وظیفه دارد در حفظ و صیانت از آن تمام همت خود را بگمارد. روحانی نژاد افزود:اهمیت حجاب زن از آن جهت مهم است که نه تنها حافظ اخلاق و تجسم تقوی و عفت در سطح جامعه است، بلکه وجود چنین حکمی در اسلام نوعی احترام گذاردن به زن مسلمان و محفوظ نگهداشتن وی از گناه است ایشان در پایان به بیانات  مقام معظم رهبری در رابطه با نقش زنان در انقلاب اسلامی اشاره کردند که می فرمایند:انقلاب ما، همه‌ی تصورات باطل درباره‌ی زن مسلمان ایرانی را تخطئه کرد و دیدیم که خانم‌ها، خط مقدم انقلاب بودند. اگر زن‌ها به این انقلاب باور نداشتند، مطمئنا این انقلاب واقع نمیشد. اگر آنها نبودند، نیمی از گروه انقلابیون مستقیما در میدان نبودند.

V5.5.2.0