عنوان : شرایط عادی تداوم خدمت رسانی به بیماران بیمارستان آیت ا... طالقانی اهواز
زير عنوان : دکتر زهرا بزرگ زاده رئیس بیمارستان آیت ا... طالقانی اهواز از شرایط عادی تداوم خدمت رسانی به بیماران خبر داد
 ۱۳۹۶/۰۶/۱۶
دکتر زهرا بزرگ زاده رئیس بیمارستان آیت ا... طالقانی اهواز از شرایط عادی تداوم خدمت رسانی به بیماران خبر داد وی افزود پس از کسب اطلاع از بروز حادثه تیراندازی مورخ 15/6/1396 در خیابان منتهی به درب اورژانس این بیمارستان، کلیه مسئولین مرکز به اتفاق رئیس محترم دانشگاه، معاونین محترم اجتماعی، درمان و مدیران محترم حراست، بازرسی و حقوقی در محل حاضر و ضمن انجام هماهنگی های لازمه با مراجع ذیربط فضای مناسب و امن خدمت رسانی به بیماران را فراهم نمودند. به گونه ای که مدت زمان کوتاهی پس از بحران حاصله اوضاع کاملا آرام و مطلوب حاکم گردید. بزرگ زاده اظهار داشت خوشبختانه حال عمومی پزشک این مرکز که از ناحیه پا مجروح شده بود رضایت بخش بوده و از بیمارستان ترخیص شدند. رئیس بیمارستان به روحیه انسان دوستانه و تلاش قابل وصف پرسنل خدوم و دلسوز این مرکز اشاره نمود و افزود مطمئناً روحیه جهادی و ایثارگرانه پرسنل مانع از بروز هر گونه خدشه در خدمات رسانی درمانی گردید و با حضور مسمر ثمر خود در اورژانس بار دیگر رفتار شایسته و حرفه ای را در برخورد و مهار بحران و رزمایش عملی به نمایش گذاشت.