عنوان : دستگاه سونوگرافی بیماران سوختگی برای اولین بار در بیمارستان آیت ا...طالقانی راه اندازی شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۰

دکتر زهرا بزرگ زاده ازراه اندازی سونوگرافی بیماران سوختگی در واحد مراقبت های درمانی بیمارستان خبر داد. ایشان اظهار داشتند بمنظور تکریم بیماران، افزایش رضایتمندی در راستای طرح تحول نظام سلامت کشور ، تجهیز بیمارستان به تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران به نحوی که بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب بیمار نباید هیچ دغدغه ای بجز رنج بیماری خودش داشته باشد و با تصمیم گیری مدیریتی این مرکز و حمایت وهمکاری بی شائبه معاونت محترم درمان یک دستگاه سونوگرافی مدرن به ناوگان تجهیزاتی بیمارستان افزوده گردد. بزرگ زاده در ادامه با بیان این مطلب افزود تا قبل از آن ، بیماران جهت انجام سونوگرافی به دیگر مراکز دولتی و در قالب طرح خرید خدمت با آمبولانس جابجا می شدند که موجب نارضایتی وبروز مشکلاتی درزمینه کنترل عفونت شده بود.ایشان افزودندعلاوه بر بیماران سوختگی این مرکزآمادگی خود را جهت انجام این خدمت درمانی پارکلینیکی برای سایر بیماران سرپایی وبستری مراکز درمانی دیگر و عموم مردم توسط متخصص  رادیولوژی اعلام میدارد.