عنوان : پیام تبریك دكتربزرگ زاده به مناسبت عید سعید فطر
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۴

اللّهُمَّ إنی أَسْئَلَکَ خَیرَ ما سَئَلَکَ مِنْهُ عِبادُکَ الصّالِحُونَ وَاَعُوذُ بِکَ مِمّا اسْتَعاذَ مِنْهُ عِبادُکَ الْمُخْلِصوُنَ

خوشا به حال آنان که عاشقانه به استقبال ضیافت الهی رفته، وجود خویش را با زمزمه‌های دعا و نوای دلنشین مناجات صفا دادند و با درک لیله‌القدر که بهتر از هزار ماه است راه سعادت و نیکبختی را پیش گرفتند و اینک با قلبی مطمئن به استقبال عید سعید فطر می‌روند. اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات عموم مردم مؤمن و روزه ‌دار اللخصوص پرسنل وپزشکان این بیمارستان در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن عید سعید فطر، عید پیروزی در جهاد اکبررا تبریک عرض می‌نمایم و سلامتی و طول عمر برای مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای ، تعجیل در امر ظهور حضرت ولی عصر(عج)، سر بلندی و عزت اسلام و مسلمین، قبولی عبادات روزه‌داران و حفظ معنویت در تمام ایام سال را از خداوند متعال مسئلت دارم.