عنوان : بیمارستان آیت اله طالقانی اهواز برای اولین بار موفق به عضویت در كارگروه سوختگی كشور شد
 ۱۳۹۶/۰۴/۰۳

دکتر زهرا بزرگ زاده رییس بیمارستان آیت اله طالقانی اهواز از عضویت این بیمارستان در کارگروه سوختگی کشور خبر داد. وی خاطر نشان کرد از آنجائیکه این بیمارستان تنها مرکز سوختگی دراستان خوزستان و استان های همجوار وکشور عراق می باشد جمعیت تحت پوشش چند میلیون نفری یکی از بزرگترین مراکز سوختگی کشور با بالاترین تعداد مراجعه کننده بیماران سرپایی و بستری ، تعداد اعمال جراحی و ضریب اشغال تخت در مقایسه با سایر بیمارستانهای کشور است. لذا جناب آقای دکتر سید حسن امامی رضوی قائم مقام دبیر شورای اموزشی پزشکی تخصصی وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی ضمن اعلام این بیمارستان به عنوان عضو رسمی کارگروه سوختگی کشور هدف از تشکیل این کارگروه را تعامل و تشریک مساعی مجریان و مدیران اجرایی حوزه درمان سوختگی دانست تا با اتخاذ تدابیرو پیشنهادات راهبردی وکاربردی وبا تا"سی از تجربه ، دانش و توان لازم برای یکسو سازی و همسان نمودن روشهای درمانی سوختگی در کشور بتوان پروسیژرهای مداخلانی ، حمایتی رادر پیشگیری ،درمان و بازتوانی بیماران سوختگی ساماندهی کرده و عملیاتی نمود همچنین تکریم پرسنل شاغل در این مراکز نیز از اولویت های این گروه است. تا باتمهیدات وتحصیلات حرفه ای مرتبط باشغل وترفیعات انگیزش خوبی را جهت کیفی ترتنودن خدمات رسانی به بیماران فراهم نمود.بزرگ زاده در خاتمه اشاره نمودبا تلاش زیاد  در سالهای اخیر برای بکارگیری هرچه بهتروبیشتر امکانات موجود و بهره مندی از پتانسیل بسیار بالای دانشگاه علوم پزشکی اهواز موفق به کسب عضویت این کارگروه شدیم لازم بذکر است این کارگروه متشکل از پنج عضو می باشد که اهواز- تهران اصفهان مشهد شیرازنیز درآن شرکت دارند.