عنوان : ازبزرگترین جراح پلاستیك كشوردربیمارستان آیت ا...طالقانی اهواز تقدیر شد
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

مراسم تقدررئیس ومدیر گروه جراحان پلاستیک  بیمارستان آیت ا...طالقانی اهوازاز دکترعبدالجلیل کلانتر هرمزی استاد بزرگ جراحی پلاستیک کشوروتیم جراحی ایشان در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شدکه موجی از صمیمیت خلوص نیت،علم واخلاق همراه با فروتنی فضارا مملوکرده بود، درس آموزی از پزشک صادق ،توانمند ونیک اندیش که با نیت مساعدت به مردم نیازمند بی بضاعت فرسنگ ها فاصله را طی نمود وخطرات وخستگی راه را به جان می خرد تا نذرخود را ادا نمایدوشعاع نشرذکات علمش فرامرزی است وجهانی رادرنوردیده است. اینانند که انسانیت را صفا بخشیده وهدف ازخلقت بشر را درآفرینش هستی بیان می کند.

در این مراسم دکتربزرگ زاده رئیس بیمارستان ،از حضور استاد دکتر کلانتر هرمز ی وتیم ایشان که از پیشتازان عشق وامید ولبخندمی باشند، که با گامهای با صفا خالصانه وخیر خواهانه خود روشنی بخش قلب های بیماران شکاف لب وکام هستندکه باکمال رضایت و ایثارگرانه منت رابر ماتمام کردند ودر این بیمارستان که قطب سوختگی جنوب غرب کشور است حضور پیدا نموند تشکر کرد.درپایان این مراسم به استاد بزرگ جراحی پلاستیک کشور وتیم همراه ایشان به رسم یادبود لوح تقدیری اهدا گردید.