عنوان : پیام تبریك نوروزی رئیس بیمارستان آیت ا...طالقانی اهواز
زير عنوان : نوروز، اگر چه روز نو سال است، روز كهنه قرن هاست.
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

به گزارش روابط عمومی بیمارستان :

دکتر زهرا بزرگ زاده رئیس بیمارستان در پیام خود با تبریک نوروز آورده است:
پیر نوروز یادها در سر دارد، از آن کرانه زمان می آید، از آن جا که نشانش پیدا نیست، در این راه دراز رنج ها دیده و تلخی ها چشیده است، اما هنوز شاد و امیدوار است، جامه های رنگارنگ پوشیده است، اما از آن همه یک رنگ بیشتر آشکار نیست و آن رنگِ ایران است.
با سلامی به صفای نسیم بامدادی، همراه با لطافت شکوفه های بهاری ،آینده ما مرهون تصمیم ها، اراده ها، برنامه ریزی ها، بیداری ها، محاسبه ها و مراقبت هایمان است.
دفتر عمر ما تقویم سال گشوده است، تا در برگ برگ این کتاب با ایمان و عمل صالح خویش بنگاریم آنچه که ما را در مسیر فلاح، رستگاری و رضایت حضرت دوست قرار می دهد.
اینجانب نوروز باستانی رابه محضر حضرت ولی عصر (عج)، تمامی مردم شریف، پاک سرشت و شهید پرور، وپرسنل وپزشکان خدوم بیمارستان آیت ا...طالقانی اهواز
 شادباش عرض نموده و از درگاه خداوند یکتا، روزگارانی خوش، سرشار از موفقیت و سربلندی را برای همگان خواستارم.