عنوان : استاد بزرگ جراحان پلاستیك كشور دربیمارستان آیت ا...طالقانی اهواز
زير عنوان : بخش جراحی پلاستیک طالقانی اهواز یکی از قوی ترین بخش ها است
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۹

دکتر عبدالجلیل کلانتر هرمزی فرمودند:ناهنجاری جمجمه فک وصورت که  شایع ترین آن شکاف لب وکام است به ازای هر700تا800تولد یک نفربه مبتلا به شکاف لب است درایران ودرکشورهای دیگر هم همین آماراست البته درکشورهای فقیرتر یک درششصد است درایران متوسط آن است وبه عوامل مختلفی چون  داروهای ،ژنتیک ،وعفونت وویروسی بستگی دارد.

پیشگیری فقط برای  موارد مصرف داروها وعفونت ویروسی وموارد ژنتیک کمتر می شود کنترل کرد بخصوص موارد ژنتیک تکی وگاهی یک وراثت شکاف لب درخانواده وجود دارد ولی خود آنها اطلاع ندارند ونمی شود پیش بینی کرد ولی درخانوادهایی که  شکاف لب دارندترجیحا نباید ازدواج فامیلی صورت گیرددودرخانواده های که شکاف لب وکام زیاد است باید حتما کنترل ژنتیک انجام شودوخانوادههایی که این مشکلات را دارند بخصوص دردوران حاملگی حتما مشاوره متخصص جراح پلاستیک یا متخصصین گوش وحلق وبینی  توصیه می شودودراستان خوزستان هموطنان می توانند به بیمارستان آیت ا...طالقانی اهواز مراجعه نمایند چرا که دارای بخش جراحی پلاستیک بسیار قوی می باشد. دکتر کلانتر هرمزی درادامه فرمودند :این سفرهجدهم است سفربعد تیم جراحان پلاستیک به استان  کرمانشاه می باشد.دکتر کلانتر هرمزی درادامه با بیان این مطلب فرمود افتخارداریم 300بیمارمبتلا به شکاف لب وکام ویزیت شده است حدود50 نفردیگرهم آماده عمل شده اند در دوسه روز دیگر عمل شوند . بیش از سه هزار بیمار درمناطق محروم ودانشگاه های تهران عمل شده اند .