عنوان : جلسه امادگی چهارشنبه آخر سال در بیمارستان سوانح وسوختگی آیت ا...طالقانی اهواز برزگرار شد
زير عنوان : رئیس بیمارستان:امیدوارم چهارشنبه سوری بی خطری داشته باشیم
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۱

به گزارش روابط عمومی بیمارستان

به مناسبت فرارسیدن چهارشنبه آخرسال جلسه ای روزشنبه 95.12.21 با حضور دکتر بزرگ زاده رئیس بیمارستان ودیگر مسئولین واحدهای مختلف بیمارستان برگزار گردید.دراین جلسه بزرگ زاده با بیان این مطلب که انشاا... چهارشنبه سوری کم حادثه ای داشته باشیم افزود:آیین چهارشنبه سوری یکی از سنت های دیرینه ایرانیان است ولی متاسفانه درسال های اخیرمراسم چهارشنبه سوری با وقوع برخی حوادث ناگوارجانی ومالی همراه است وهرگونه بی توجهی به نکات ایمنی وسهل انگاری دربرپای مراسم چهارشنبه سوری می تواند زیانهای سنگین وغیر قابل جبرانی را برجای بگذارد. بیمارستان سوانح وسوختگی آیت ا...طالقانی اهواز آماد گی کامل جهت پذیرش حادثه دیدگان را دارد دراین جلسه مسئولین واحدهای ذیربط گزارش آمادگی خود را جهت هرچه بهترارایه نمودن خدمات به حادثه دیدگان ارائه نمودند.